Votre partenaire livres après votre librairie, spécialiste de littérature jeunesse auprès des établissements scolaires et collectivités.
Livraison sous 8 à 21 jours ouvrés (selon dispo stock) Article à commander auprès de l'éditeur, sous réserve de disponibilité en stock, avec un délai de livraison de 8 à 21 jours ouvrés.
Résumé
For the first time, Hélène Darroze, in this book, offers us recipes that she cooked, created and photographed, at her home, with her two daughters. You'll discover glimpses of this intimate setting through her grandmother's chequered tablecloth, her personal photos, her tips and secrets, as well as in the famous dishes of her native South-western France. It is a return to one's sources in which one cooks with good products, with tenderness and passion, for those one loves : the best ingredients to make spontaneous, generous, authentic and irresistible recipes !You'll find over 50 recipes among which : « Honey-glazed pumpkin soup, » « Potato and Béarnaise andouille cake, » « Tarte tatin with chicory heads and cumin, » « Risotto with ceps, » « Hake from Saint-Jean-de-Luz 'Ttoro' style, » « Milk-fed leg of lamb from the Pyrénées roasted with garlic, » « Blanquette of veal, » « Pork sausage with whole-grain mustard, » « Lemon loaf, » « 'Grandmother's' apple tart, » « Melting chocolate cake, » etc.
Date de parution 07/10/2021
EAN 9782749168746
ISBN 978-2-7491-6874-6
Collection /
Rayon Cuisine
Type Livre
Nbre de pages 125
Reliure Broché
Dimensions L19 × H21 × P1.3 cm
Poids kg 0.418 kg